Ziua Europeană a Limbilor – București, 2020

La începutul anului școlar vă invităm să participați la Ziua Europeană a Limbilor, un eveniment anual propus de Consiliul Europei care reunește cetățenii celor 47 de state membre sub steagul diversității și bogăției lingvistice.

Să sărbătorim împreună anul acesta #traducerea!

Ia parte la concursurile Europa FM și Kahoot și câștigă premiile de anul acesta. 10 limbi îți vor da de furcă: germană, engleză, spaniolă, franceză, greacă, maghiară, poloneză, portugheză, turcă și, desigur, română!

În perioada 21-25 septembrie, te așteptăm pe frecvențele Europa FM de luni până joi la Clubul de seară și vineri la Clubul de weekend între orele 18:00 și 21:00 pentru a participa la radio quiz. Ascultă cu atenție jocurile de cuvinte și câștigă cărți sau benzi desenate în fiecare zi. Vineri te așteaptă marele premiu!

Din 26 septembrie (din 2001, Ziua Europeană a Limbilor) și până pe 30 septembrie (Ziua Internațională a Traducerii), conectează-te pe aplicația Kahoot și jonglează cu cunoștințele și intuiția răspunzând la întrebările privind cele 10 limbi.

#EDLangs #DiscoverTranslation

Eveniment recomandat de Europa FM

Parteneri: Institutul Goethe, Institutul Polonez, Institutul Cervantes, Institutul Camoes, British Council, Fundaţia Culturală Greacă, Institutul Balassi, Institutul Yunus Emre, Institutul francez, în colaborare cu Reprezentanța Comisiei Europene în România, în cadrul clusterului EUNIC Romania.

https://www.facebook.com/events/319063942526609/