СРБИЈА20220117132003
РУМУНИЈА20220117131846
РУСИЈА20220117131728
УКРАЈИНА20220117131532
КИПАР20220117125229
ИТАЛИЈА20220117125103
НЕМАЧКА20220117124746
ФРАНЦУСКА20220117124657
АЛБАНИЈА20220117124550
ЕГИПАТ20220117124320