Το τρίο «Malva», αποτελεί ένα από τα καλλιτεχνικά σχήματα της Φιλαρμονικής της Οδησσού, «David Oistrakh», από το 1994.

Το όνομα «Malva» σημαίνει μολόχες, οι οποίες είναι λουλούδια που συναντά κανείς σε όλο το έδαφος της Ουκρανίας. Το τρίο «Μολόχες» δημιούργησαν το νότιο μπουκέτο λουλουδιών με συμμετοχή της βραβευμένη σε διεθνείς διαγωνισμούς Τατιάνα Βασίλτσιβ από τα δυτικά της Ουκρανίας (Χμελνίτσκ), με συμμετοχή της διακεκριμένης καλλιτέχνιδας Γκαλίνα Σουκένικ από την κεντρική Ουκρανία (Τσερκάς) και με συμμετοχή της διακεκριμένης καλλιτέχνιδας Νίνα Μοροζέβιτς από την ανατολική Ουκρανία (Λουγκάνσκ).

Η Τατιάνα Βασίλτσιβ και η Γκαλίνα Σουκένικ αποφοίτησαν από την Εθνική Μουσική Ακαδημία της Οδησσού «A.V. Nezhdanova» από την τάξη Μπαντούρας και από την τάξη Μπαντούρας και τραγουδιού αντίστοιχα. Η Νίνα Μοροζέβιτς αποφοίτησε από την Εθνική Μουσική Ακαδημία της Ουκρανίας και έκανε το μεταπτυχιακό της και την πρακτική της άσκηση στην τάξη της Μπανούρας.

Η Μπαντούρα είναι το εθνικό ουκρανικό μουσικό όργανο, το σήμα κατατεθέν της χώρας. Το δημιουργικό πρόσωπο του τρίου «Malva» εντοπίζεται από την αρχή της ίδρυσής του στην  υψηλή ποιότητα δεξιοτεχνία σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά φωνητικά, τα οποία  φέρνουν το σύνολο στο σύγχρονο κύμα της μουσικής τέχνης.

Η σκηνική παρουσία, τα μοναδικά κοστούμια συναυλιών και οι μουσικές δυνατότητες της κάθε μιας μουσικού επιτρέπουν στο συγκρότημα να δημιουργήσουν ένα ρεπερτόριο συναυλιών από παραδοσιακά, λαϊκά και μοντέρνα στρώματα μουσικής. Πολλές πρωτότυπες συνθέσεις και τραγούδια προέκυψαν ως αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας του τρίο με διάφορους συνθέτες. Κάποια από αυτά είναι αφιερωμένα στο ίδιο το μουσικό συγκρότημα.

Το τρίο «Malva» έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ουκρανία και το εξωτερικό (Αυστρία,  Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Ολλανδία, Ρουμανία, Τουρκία, Φινλανδία). Συμμετείχε επίσης στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής εθνικής τηλεόρασης: «Φιλία, ή ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη στην Οδησσό».

Οι καλλιτέχνιδες συνδυάζουν τη συναυλιακή με την παιδαγωγική δραστηριότητα. Η Τατιάνα Βασίλτσεβ διδάσκει ένα ειδικό μάθημα μπαντούρας στο Κρατικό Μουσικό Λύκειο της Οδησσού «P. S. Stolyarskyi». Η Γκαλίνα Σουκένικ ηγείται της τάξης φωνητικών για μπαντουρίστες στο Κρατικό Μουσικό Λύκειο της Οδησσού «P. S. Stolyarskyi» και στην Εθνική Μουσική Ακαδημία της Οδησσού «A. V. Nezhdanova» ενώ η Νίνα Μορόζεβιτς, Δρ. Ιστορίας της Τέχνης, καθηγήτρια του τμήματος λαϊκών οργάνων, ηγείται της τάξης της μπαντούρας στην Εθνική Μουσική Ακαδημία της Οδησσού «A. V. Nezhdanova» της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος από το 1987.