18η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Η διαφορετική, με μεγάλες καινοτομίες και πρωτοποριακό μοντέλο 18η ΔΕΒΘ παρουσιάστηκε στη Συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης του Μεγάρου Μουσικής.

Έρχεται ανανεωμένη με πάνω από 250 ζωντανές εκδηλώσεις, 25 και πλέον εκδηλώσεις στο διαδικτυακό πρόγραμμα, σε 4 μέρες, 8 αίθουσες εκδηλώσεων και 2 αίθουσες της Παιδικής Γωνιάς.

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την πόλη και η πόλη τις δυνάμεις της μαζί μας, για να επιστρέψει φέτος και δια ζώσης η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου στον φυσικό χώρο της, τη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη είναι από την Πέμπτη η διεθνής πρωτεύουσα του βιβλίου και πάλι», τόνισε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, Νίκος Α. Κούκης.

Στη Συνέντευξη Τύπου μίλησαν ακόμα ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Καραγιάννη, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.