Shqipëri

Në Shqipëri,FGK përfaqësohet nga Z. Moustake Aimilian, Doktor i Shkencave të Universitetit Panteion dhe Pedagog në Universitetin “Akademia e Biznesit” të Tiranës, me objektiv promovimin e kulturës dhe gjuhës Greke dhe organizimin e aktiviteteve që mbulojnë gjithë spektrin e kulturës greke: ekspozita, teatër, shfaqje filmash dhe dokumentarësh,kurse, konferenca,dedikime për personalitete të mëdha të kulturës dhe shkencës, prezantime librash, mbrëmje muzikore dhe letërsie, festivale, konkurse, programe edukative, etj.

Add Comment