Serbi

Vatra e Fondacionit Grek të Kulturës në Serbi u themelua në 2007 dhe është me qendër në Beograd. Ajo ka organizuar një sërë aktivitetesh kulturore – të tilla si seri veprimtarish për Papadiamantis si dhe pjesëmarrje në Festivale të Animacioneve, Festivale të Filmit Arkeologjik, Ditën Europiane të Gjuhëve dhe Festivalin Shopen – ndërsa ka gjithashtu një bibliotekë huazimi dhe organizon kurse të gjuhës Greke si edhe provime të çertifikimit te kësaj gjuhe.

Add Comment