Rusi

Në Rusi, përfaqësuesi i Fondacionit Grek të Kulturës është Z. Dimitris Gialamas, Doktor i Filologjisë të Universitetit Lomonosov të Moskës dhe atasheu kulturor i Ambasadës Greke, me qendër në Moskë. Qëllimi i punës së tij është promovimi i kulturës dhe gjuhës greke si dhe organizimi i evenimenteve që mbulojnë të gjithë spektrin e kulturës greke: ekspozita, teatër, shfaqje filmash dhe dokumentarësh,kurse, konferenca,dedikime për figura të mëdha të kulturës ,prezantime librash, mbrëmje muzikore dhe letërsie, festivale dhe konkurse ndërkombëtare, evente kulturore të lidhura me programet arsimore, etj.

Add Comment