Qipro

Në Qipro,FGK përfaqësohet nga Z. George Taxiarchopoulos, PhD i Shkollës së Arteve të Bukura, me përvojë të pasur të drejtimit dhe kurimit artistik në Greqi dhe jashtë saj. Projekti i tij synon të promovojë, brenda dhe jashtë Qipros, kulturën Greke, kultivimin dhe përhapjen e gjuhës Greke si dhe organizimin e ngjarjeve kulturore të tilla si ekspozita arti, shfaqje filmash,dedikime, seminare, kurse, konkurse, programe edukative dhe shkencore etj.

Add Comment