Φωτογραφίζοντας την Ελλάδα – Βουκουρέστι

Αγαπητοί μας φίλοι,
Έχουμε σκεφτεί κάτι που μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον: Έχετε πάει ποτέ στην Ελλάδα; Νομίζουμε ότι πολλοί από σας θα απαντήσετε θετικά.

Είμαστε βέβαιοι ότι, με την επιστροφή σας, φέρατε μαζί σας ωραίες αναμνήσεις, φυλαγμένες στη φωτογραφική μηχανή ή στο κινητό σας. Τι θα λέγατε εάν οργανώναμε μια έκθεση στην οποία θα συμπεριλαμβάνονταν και οι δικές σας φωτογραφίες από την Ελλάδα;

Εσείς μας στέλνετε μία ή, το πολύ, δύο φωτογραφίες, που θεωρείτε τις πιο πετυχημένες, κι εμείς θα διαλέξουμε μερικές από αυτές και θα τις παρουσιάσουμε σε μια από τις καλύτερες γκαλερί του Βουκουρεστίου (το όνομα της οποίας θα σας ανακοινώσουμε σύντομα). Προτείνουμε οι φωτογραφίες να συνοδεύονται από σύντομο κείμενο που θα περιγράφει τη στιγμή της λήψης.

Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας και τα κείμενά σας στο Facebook του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού Βουκουρεστίου (www.facebook.com/hfc.bucharest στη σελίδα Fundatia Culturala Greaca).

Διάρκεια υποβολής φωτογραφιών: 21 Ιουνίου – 7 Ιουλίου

Οι φωτογράφοι που η δουλειά τους θα επιλεγεί, θα ειδοποιηθούν από εμάς ώστε να στείλουν τις φωτογραφίες τους σε υψηλή ανάλυση για να μπορούν να τυπωθούν. Οι φωτογραφίες δεν θα χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς.
Η διοργάνωση γίνεται με τη στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), ο οποίος μας υποσχέθηκε ένα voucher στην Ελλάδα για τον νικητή.
Για το σκοπό αυτό θα συγκροτηθεί Επιτροπή, αποτελούμενη από ανθρώπους της τέχνης, των γραμμάτων και των τεχνών, η οποία θα είναι αρμόδια για τη διαδικασία της επιλογής και βράβευσης των φωτογραφιών.

Καλή επιτυχία!
Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού