Αποκατάσταση προβλήματος λειτουργίας της διαδικτυακής εφαρμογής Biblionet

Παρά τις εξαντλητικές μας πιέσεις και προσπάθειες μας, η ιδιωτική εταιρεία που έχει την ευθύνη για την υποστήριξη της Biblionet, δεν κατάφερε να αποκαταστήσει την πλήρη λειτουργικότητα της.

Αντιδρώντας άμεσα, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού ενεργοποίησε ταχύτατα την πλατφόρμα συνεργασίας του με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, το οποίο με βάση την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο επιστημονικό του δυναμικό, καταφέρνει ήδη, και μάλιστα αφιλοκερδώς, και αποκαθιστά τμηματικά τη λειτουργικότητα της Biblionet.
Η γρήγορη ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και της τεχνικής υποδομής του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, και ο πλήρης συντονισμός τους με την εξειδικευμένη ομάδα εργασίας της Biblionet,  αποτελούν την καλύτερη διαβεβαίωση για την άμεση πλήρη λειτουργικότητα της Biblionet.
Έχοντας την πεποίθηση ότι η Biblionet αποδεικνύεται καθημερινά ένα πολύτιμο ψηφιακό αρχείο και εργαλείο πληροφόρησης στο χώρο του Βιβλίου, το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού επιδιώκει όχι μόνο να εξασφαλίσει την συνέχιση της λειτουργίας της, αλλά και να αναβαθμιστεί η απόδοση και η λειτουργικότητά της.