«Δικαίωμα στο Μέλλον» στην Αγία Πετρούπολη – Στιγμιότυπα

Η έκθεση πραγματοποιείται στο Μουσείο Τέχνης του 20ου και του 21ου αιώνα στην Αγία Πετρούπολη, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917.

Έχει θέμα την «Επανάσταση», όχι μόνο τη συγκεκριμένη ρωσική επανάσταση, αλλά την έννοια της επανάστασης γενικότερα ως ένα σύνθετο κοινωνικο-πολιτιστικό γεγονός που δεν περιορίζεται στην εξέγερση ή στην στρατιωτική σύγκρουση. Περισσότεροι από 60 σύγχρονοι καλλιτέχνες, διάσημοι εικαστικοί, αναγνωρισμένοι δάσκαλοι αλλά και νέοι δημιουργοί και ανερχόμενα ταλέντα εκφράζουν την άποψή τους για τις επαναστατικές ιδέες, τις ανανεωτικές εξελίξεις, για την παρούσα και μελλοντική παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η έκθεση έχει διάρκεια έως την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και διοργανώνεται από το Μουσείο Τέχνης του 20ου και του 21ου αιώνα, με τη συνεργασία του Εθνικού Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης (Μόσχα), του IGAV – Istituto per le Garuzzo Arti Visive (Ιταλία), του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Θεσσαλονίκη), το Νέου Μουσείου του Aslan Chekhoev (Αγία Πετρούπολη) και των Γκαλερί Anna Nova ArtGallery, Marina Gisich (Αγία Πετρούπολη) και Gallery Pechersky Gallery (Μόσχα). Τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Αγία Πετρούπολη και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

Επίσης:
«Δικαίωμα στο Μέλλον» – Αγία Πετρούπολη